Ir a cuerpo Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Altres llocs
  Ràdio UA

Radio UA

Ràdio UA / Emissió 24h Inicia radio
Últims programes
Facebook
Tots els nostres programes
Alumni UA
Alumni UA

Programa dirigit a estudiants de la Universitat d'Alacant, en el qual es parla amb antics estudiants de la UA, que hagen tingut èxit laboral, que hagen emprès o simplement que volen explicar-nos la seua història. Presentat per Pep Rubio.

Ciencias para normales
Ciencias%20para%20normales

Ciencias para Normales és un programa de divulgació científica dedicat a persones Normals i... amb sentit de l'humor, és clar! Anem, com tu. Presentat i dirigit per Pere García i Juan Carlos García, del Departament d'Enginyeria Química de la UA, consta de diverses seccions com la de notícies (curioses) d'actualitat científica, una entrevista i un tema de divulgació històric-científic. De vegades també hi ha temps d'explicar una agenda o d'explicar una curiositat científica. Però solament de vegades, quan Juan Carlos no s'enrotlla molt…

Time Line UA
Time Line UA

El programa consisteix a parlar del món Internet. Parlem sobre els TT de la setmana en twitter, vídeos destacats, recomanem instagramers o youtubers i comentem tot important del món d'Internet.

El cafepsico
El%20cafepsico

El cafépsico és un programa de ràdio on es tracten diversos temes de psicologia i societat, d'interès general. D'altra banda, en el cafépsico, tractem de fer una connexió entre la psicologia i altres professions. On desenvolupem un espai de comunicació que ens porte a identificar com les quotidianitats i els comportaments de les persones posseeixen una rellevància significativa en el nostre dia a dia.

El corsario digital
El%20corsario%20digital

Programa en format magazine, que tracta temes com la tecnologia, l'actualitat, música videojocs i política. Amb nombroses seccions i debat obert amb convidats d'excepció, el capità Fernando Llopis i els seus tripulants habituals Juan Antonio Gil i Pep Rubio, estaran envoltats de molts corsarios disposats a portar la nau a bon terme cada setmana.

Fitadictos
Fitadictos

Tenim com a objectiu fomentar la vida sana: conèixer i ensenyar hàbits d'alimentació saludable i contribuint a la pràctica d'esport per a enfortir valors com l'autoestima, el companyerisme, el benestar,...

Hi ha dies de parlar sobre temes concrets de nutrició i altres enfocats a l'esport, amb entrevistes, anècdotes, etc. Sent contingut interessant per a un públic no gaire expert en aquestes matèries. Intentem parlar de manera col·loquial i divertida per a arribar al màxim de públic sense avorrir-ho.

Massa pa la carabassa
Massa%20pa%20la%20carabassa

Programa de ràdio en valencià. Amb humor, actualitat, entrevistes, música i molt més.

Ponte al día

Programa d'informació i tertúlia sobre els temes més rellevants del moment, dirigit per Pedro Pérez i Andrea Micó. Un programa de Ràdio Politècnica.

Qué onda wey

Programa d'humor i actualitat sense pèls en la llengua fet per a divertir i fer passar una bona estona. Com diuen els seus presentadors Jaime i  “Va dirigit a tot aquell que vulga passar una bona estona en l'ona.”

Recording
Recording

Programa sobre les sèries i el cinema d'actualitat, analitzat amb crítica, sentit de l'humor i interacció amb els oïdors.

Rock UA
Rock

Un programa que gira al voltant de la música, concretament a la música rock. La intenció d'aquest programa és agafar un grup de rock i investigar sobre ell. Explicar anècdotes dels components del grup, curiositats, aprofundir en la cultura musical… i anar ficant cançons d'aqueixos grups. Els grups aniran des del rock dels 70 als més actuals (Led Zeppelin, The Who, Nirvana, Bruce Springsteen, Oasis, Guns and roses, Muse…)

Insert Coin
Insert Coin
Insert Coin

Insert Coin és el teu programa de ràdio si eres un jugador de videojocs interessat en les últimes novetats del sector i si vols conèixer els llançaments més importants del mes. Notícies i anàlisis de videojocs amb un toc desenfadat i proper de la mà dels dos dissenyadors de l'estudi independent Inverge Studios d'Alacant. Perquè som jugadors fent radi per a jugadors. Presentat per Vicente Quesada i Pablo.

LingUA
LingUA
LingUA

Entrevistes i tertúlies a través de les quals ens acostarem a les diferents cultures a través d'experiències personals (viatges, formació en l'estranger, anècdotes, etc.), temes d'ordre lingüístic (expressions, argot, falsos amics, etc.), històric, literari, musical, cinematogràfic, artístic en general, esportiu, gastronòmic, amb sentit de l'humor i respecte.

La Abuela 3.0
La Abuela 3.0
La Abuela 3.0

En aquest programa s'investiga sobre articles que resulten curiosos per la seua forma i contingut per a obrir un debat on participem tots els col·laboradors afegint el nostre punt de vista i experiència personal. D'altra banda nomenem els tòpics més comuns de certs temes i de cadascun d'ells decimossi ens han passat o no, així com explicar la nostra experiència personal.es un programa on regna un ambient còmic i personal, que pot crear bon feedback amb el públic que ens escolte.

Esta radio no es para viejos
Esta radio no es para viejos
Esta radio no es para viejos

"Aquesta ràdio no és per a vells" naix per a ampliar els àmbits de recerca de l'Observatori Majors i Mitjans de la Universitat Permanent de la UA. Una inquietud dels alumnes Sènior de la UPUA que sorgeix en observar la forma estereotipada i negativa amb que els mitjans difonen la seua imatge, i en constatar l'escassa participació que tenen en ells. Els impulsors de l'Observatori decideixen investigar de manera activa, en una cerca de dades objectives que definisquen la realitat actual de la relació entre els majors i els mitjans. Ho integren investigadors majors i consumidors de mitjans, que exerceixen el dret a reivindicar la seua participació i integració en tots els àmbits de la societat.

A buenas horas
A buenas horas
A buenas horas

Programa d'entreteniment i humor, es dirigeix al públic universitari.
Tractarem les notícies més curioses de la setmana, aspectes divertits de la universitat i ofertes per internet. El programa serà dirigit i presentat pel meu i co-presentat per Antonio David, amb la col·laboració d'Ismael Mirón

 

¿Vols formar part de Ràdio UA?

La Ràdio UA és una experiència formativa i personal única. Enriqueix el teu pas per la Universitat, millora les teues habilitats comunicatives, el teu discurs i la teua preparació per a treballar en un mitjà de comunicació. Comparteix el que t'agrada amb gent a la qual li interessa!

Fes el teu programa!

 més, si ets alumne/a dels graus d'Enginyeria Multimèdia, Publicitat i Relacions Públiques, Enginyeria en So i Imatge en Telecomunicació o Infermeria, pots realitzar pràctiques curriculars que t'aporten crèdits per a la teua carrera.

Contacta amb nosaltres